Назад
Юлія Тимошенко нагородила володаря Гран-Прі Х фестивалю «Назустріч Мрії»

20, 21 та 22 травня у Києві у БК КПІ пройшов Х Міжнародний благодійний фестиваль «Назустріч Мрії».

Конкурсна частина фестивалю відбувалася 20 та 21 травня, 2016 року. 20 травня Євгенія Тимошенко президент Асоціації “Соціальний захист” (IASP) урочисто відкрила Х Міжнародний благодійний фестиваль “Назустріч мрії” та побажала всім учасникам перемоги. На сцені БК КПІ показали свої номери 254 учасника у трьох вікових категоріях, змагаючись за І, ІІ та ІІІ місце, а також за головний приз: Гран-прі. Оцінювали конкурсантів зіркове журі: Андріс Капіньш – голова журі, Даша Малахова, Марта Адамчук, Євгеній Хмара, Микола Кобзов, Катерина Трішина, Олена Гончарук, Анжела Тютерева, Анна Клюшниченко та Тетяна Амірова.

Гала-концерт цьогорічного фестивалю став масштабним та вражаючим. У концертному залі КПІ зібрались близько 2000 глядачів, а он-лайн трансляцію дивилися понад 1400. Все: декорації, режисура та номери, зіркові гості, кількість ЗМІ та багато іншого, зробили цей захід насправді неперевершеним.

Олександр Пономарьов, Маша Собко, Аркадій Войтюк, Марта Адамчук, Наталка Карпа, Світлана Тарабарова, група «Клей Угрюмого» та інші зірки стали наставниками в цьому році для маленьких учасників, разом виконавши хіти зі сцени.

Ведучими Гала-концерту були Христина Яцків, Макс Неліпа, Артем Гагарін та маленька учасниця фестивалю Софія Шкідченко.

Перед концертом був проведений прес-брифінг, під час якого журналісти телеканалів та видань мали можливість дізнатися більше про фестиваль, його історію та головні призи. «У 10 Фестивалі приймали участь 254 конкурсанта з інтернатів та дитячих будинків з різних куточків України. А за 10 років у фестивалі прийняло участь понад 6000 дітей. Нас підтримали близько 40 партнерів, та міжнародних організацій. Ми щиро вдячні за такий вагомий внесок задля розвитку та майбутнього наших українських дітей», – розповіла на брифінгу Президент МГО «Назустріч Мрії», Ірина Волгіна.

“Чудово, що є такий фестиваль і ми маємо змогу показати учасникам, що ми в них віримо . В нашій країні надзвичайно багато талановитих дітей. В цьому році нас підтримали не тільки українські партнери, а й іноземні організації, такі як посольство Кувейту та благодійний фонд “Серце матері”, а це означає, що ми почуті”– сказав на прес-брифінгу голова журі Андріс Капіньш.

        Цьогоріч журі обрало 105 переможців у всіх категоріях та номінаціях. Всі учасники отримали призи від партнерів. А переможці отримали спеціальні призи. Так, Андрій Ковальський отримав спеціальний приз від голови журі, Андріса Капіньша, поїздку до Болгарії на міжнародний фестиваль «Слов’янський вінець». Валуйська Аліна отримала спец приз від генерального партнера Premier Hotels and Resorts відпочинок у Львові. А Микита Чернат, який емоційно виконав пісню «Не твоя війна», отримав путівку на відпочинок на двох на 13 днів у Premier Compass Hotel Odessa. Гран-прі отримала, Аделіна Міщенко з піснею «Мама».

Але і це ще не все! Щороку під час фестивальних днів організатори збирають кошти на літнє оздоровлення дітей – переможців фестивалю та дітей із сімей переселенців. Цього року, завдяки нашим основним партнерам ми зможемо подарувати такий відпочинок всім дітям переможцям фестивалю — в усіх номінаціях та вікових категоріях, за 1,2,3 місце, а також дітям з сімей переселенців, які пережили травми війни! А це більш ніж 200 дітей! Таку можливість нам надали наші партнери:  БФ “Серце Матері», що був заснований Принцесою Південної Кореї Шим Сіль, БФ ВО Батьківщина “Серце Батьківщини» та Лобунська Анжеліка Вікторівна, голова Житомирської обласної организації ВО «Батьківіщіна», Міжнародна компанія “Сокар Енерджі Юкрейн», а також глядачі,  які прийшли на Гала-концерт та придбали запрошення.

Дякуємо усім за щедрі пожертви! Разом ми зібрали 1,750,250 грн.

Дякуємо нашим призовим партнерам: БФ “Серце Матері», БФ ВО Батьківщина “Серце Батьківщини», Premier Hotels and Resorts, Oriflame, Будинок Іграшок, Європейська Асоціація “Промінь Надії”, Делта Спорт та іншим.

«Миру на землі та великих перемог», – побажала на останок «хрещена мати» фестивалю Юлія Тимошенко.

0c9deb453ba8dadd8b330bd382ddb3c7ab9d0d7be7397d541110d864c240e605_full  13271631_243184736072626_381103865_o  Аделина_Мищенко     ё

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати