Назад
“Назустріч мрії” на узбережжі Чорного моря

Завдяки співробітництву Асоціації “Соціальний захист”, на чолі з Євгенією Тимошенко із  Корейським благодійним фондом «Серце матері», заснованим Принцесою Південної Кореї Шим Сіль, та за підтримки Юлії Тимошенко, ми маємо можливість оздоровити майже 200 дітей соціально незахищених категорій – переможців Х благодійного фестивалю “Назустріч мрії”, а також дітей-переселенців, якими опікується організіція.
Діти проведуть незабутні два тижні на березі Чорного моря, на базі Дитячого санаторію “Green park Sergeevka”, що розташована в екологічно чистій зоні. Де вони матимуть можливість відпочивати та відновитися, як психологічно, так і фізично.

Частина дітей відчули на собі “подих” війни на сході України – деякі з них залишилися сиротами, в інших батьки досі перебувають в зоні АТО… Словом ті, хто сьогодні найбільше потребує оздоровлення, відпочинку та уваги. 

 Мета табору “Назустріч мрії”— оздоровлення дітей, адже літній відпочинок вкрай необхідний для їх здоров’я та гармонійного розвитку, забеспечення середовища для розкриття талантів та розвитку творчих здібностей юнаків.

Перебування дітей у таборі буде насиченим навчально-розважальною, культурною та творчою програмою. Окрім відпочинку та оздоровлення, табір має на меті допомогти дітям розкрити свої творчі здібності та насолодитись виступами зірок української естради, серед яких ті, що постійно підтримують фестиваль.

Ми впевнені, що подібні проекти в першу чергу сприяють поліпшенню здоров’я дітей, їх культурному розвитку, а також зміцненню та розвитку партнерських відносин для створення спільних подібних проектів в майбутньому.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати