Назад
Морські канікули

Минув яскравий цікавий творчий табір для лауреатів Х фестивалю “Назустріч мрії” та дітей-переселенців. Набуті тут враження, нові знайомства, шалені емоції, а незабутні спогади залишаться в дитячій пам’яті на все життя.

За 14 днів, Асоціація МВГО «Соціальний захист» оздоровила  200 дітей. Два тижні діти активно відпочивали та розвивали свої таланти. Для когось цей табір став першим побаченням з морем, першим знайомством зі сценою та зірками, а для когось першим досвідом спортивних змагань та досягнень.

Щодня юні дарування відпочивали на морі, засмагали та демонстрували свої хореографічні, вокальні, акторські та творчі здібності. Кожен день в таборі був по-своєму унікальним та насиченими творчими, інтелектуальними та спортивними розвагами і змаганнями.

Тут кожен знайшов для себе заняття по душі та пройшов випробування на спритність, кмітливість і креативність: від турнірів з футболу, волейболу, пляжних естафет до інтелектуальних ігор в «Що? Де? Коли?».

Приємним сюрпризом для всіх стали гості: чарівна Марта Адамчук, енергійні хлопці – Клей Угрюмого та найкращий ведучий Макс Неліпа, які розважали та дарували позитивні емоції. Завдяки зірковим гостям останні дні запам’яталися творчими майстер-класами та яскравими сценічними постановками, а набуті творчі навички залишаться з кожним на все життя.

Від імені Євгенії Тимошенко, президента Асоціації «Соціальний захист» висловлюємо щиру подяку спонсорам, завдяки яким відбувся чудовий відпочинок цих особливих дітей! А саме: Принцесі Південної Кореї – Шим Сіль, Юлії Тимошенко, а також Артуру Чечеткіну за логістику, та кожному, хто приймав активну участь в організації дитячого відпочинку!

Мету досягнуто – діти оздоровилися і набралась сил, зарядилися енергією сонця та моря на цілий рік. Адже здорова дитина – запорука здорової нації!

IMG_0010  Нелипа.Волгина_jpg

IMG_9100  SONY DSC

IMG_4249  IMG_2128 — копия

Більше фото дивіться тут

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати