Назад
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ З АУТИЗМУ «ВІДКРИВАЮЧИ ДВЕРІ»

13-14 жовтня у Києві відбудеться Міжнародна конференція з проблем аутизму “Відкриваючи двері».

Місце проведення: готель «Братислава» конференц-зал «Конгрес», Київ, ст.м Дарниця, вул. Андрія Малишка, 1.Обов’язкова реєстрація на сайті autismconf.in.ua. Ціль конференції – надання інформації про провідні сучасні методики та підходи корекції і навчання дітей з аутизмом. Досвід практиків з найбільш прогресивних країн в сфері роботи з людьми з аутизмом – США і Ізраіля.

Спікери конференції – сертифіковані викладачі, магістри, логопеди, психологи, ерготерапевти, сертифіковані поведінкові аналітики ABA (ВСВА). Фахівці з багаторічним досвідом роботи з дітьми з особливими потребами, в т.ч. з дітьми з аутизмом: Роберт Бакендорф (США, Огайо), Шарлін Джоакім (США , Каліфорнія), Сюзан Уаллі (США, Нью-Гемпшир), Карен Роббінс (США, Вашингтон), Оксана Елсінгер (США, Мінесота / Україна), Марина Крисов (Ізраїль, Тель-Авів), Примак Андрій (Україна, Київ). Розклад конференції можна скачати на сайті заходу.

Організатори конференції: Асоціація міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «Соціальний захист»; Громадська організація “Ми разом” – Спільнота особливих семей.

Конференція проводиться за підтримки Міністерства Освіти і Науки України та Департаменту Освіти і Науки, Молоді та Спорту виконавчого органу КГГА.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати