Назад
Лялькова вистава для дітей “Лисичка-сестричка та вовк-панібрат”

10 січня 2018 р. о 11:00 Асоціація міжнародних і всеукраїнських громадських організацій “Соціальний захист” під керівництвом Євгенії Тимошенко та Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра (вул. Миропільска 1), на чолі із художнім керівником Олександром Чуніхіним спільно проведуть благодійний різвдяний захід для дітей із малозабезпечених родин, дітей-сиріт, дітей з СЖО, дітей з прийомних родин, ДБСТ та дітей з ВПО.

Мета заходу – принести тепло і радість Різдва дітям, які мають особливу потребу в любові та турботі, а також забезпечити кожного з них різдвяними подарунками. Всі вони вірять в дива, і кожен раз з величезною надією очікують його на Різдво!

160 малюків віком від 3-х років переглянуть лялькову казку-пригоду «Лисичка-сестричка та вовк-панібрат». Весела, сповнена народного колориту, прикрашена піснями казка обов’язково стане до вподоби малечі. Окрім цього, перед виставою маленьких глядачів зустрічатимуть веселі гноми, разом із якими дітлахи будуть готуватися до зустрічі Діда Мороза, виконуючи різноманітні завдання. А на завершення, малеча отримає новорічні солодкі подарунки.

Акредитація ЗМІ за тел.: +38(044)428-57-18 або на електронну скриньку: info@iasp.org.ua

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати