Назад
Літню зміну #GalaxyCamp – розпочато!

Буквально декілька днів тому завершився фестиваль «Назустріч Мрії», а у нас вже стартував наступний проект для дітлахів.

З приємністю повідомляємо:
Літню зміну #GalaxyCamp – розпочато!

Вже сотня дітлахів з різних куточків України розпочали свою міжгалактичну подорож по планетам нашого #GalaxyCamp.

Цього літа діти підкорюватимуть чотири планети:
ТЕАТР
МУЗИКА
СПОРТ
та ДИЗАЙН

Допомагатимуть дітлахам підкорити галактику випускники спеціальної програми навчання наставників для роботи у дитячих таборах Асоціації Child.ua –  «Школи менторів».

Табір #GalaxyCamp  – особливий, адже окрім типового оздоровлення, діти також отримують своєрідну психологічну та соціальну реабілітацію, й індивідуальний підхід психолога.

Дітлахи, які приїхали цього літа до #GalaxyCamp мають нелегку долю.
Більшість – з Прифронтової зони на Сході України, Ужгородського інтернату та з київських з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Два тижні діти відпочиватимуть у таборі на Закарпатті, де зможуть розкритися та проявити свій потенціал, а гірське Карпатське повітря лише посприяє їхній реабілітації.

Залишайтеся з нами – попереду багато цікавинок.

Для довідки:

#GalaxyCamp – перший в Україні інклюзивний творчий табір, де застосовуються інноваційні методики соціальної та психологічної реабілітації дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Творчий табір спрямований на індивідуальну роботу з кожним вихованцем та групову терапію для дітей різних вікових категорій.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати