Назад
Літній дитячий табір на березі Чорного моря стартував

Саме зараз триває літній відпочинок дітей соціально незахищених категорій на березі Чорного моря, у таборі Green Park Sergeevka.  За цей час діти встигли  освоїтись на новому місті, звикли до табірного розпорядку та знайшли нових друзів.

З ранку до вечора свіже морське повітря, купання в морі,  та спорт – залог  здорового відпочинку, який так необхідний кожній дитині.

Кожен день, проведений в таборі насичений новими пригодами і веселощами: зранку енергійна зарядка під улюблену музику, для пробудження та гарного настрою. Після смачного сніданку, купання в морі з різноманітними активностями та веселощами на пляжі.

Жодна дитина, незалежно від віку, не залишається поза увагою, бере активну участь у житті табору, кожен має змогу  проявити свої фізичні, творчі та інтелектуальні здібності.

Табірне життя дуже насичене: діти, відпочивають, веселяться, приймають участь у конкурсах,естафетах, спортивних та творчих заняттях, вже встигли побувати на екскурсії, а також створюють свої фото та відео репортажі, стенгазети,  які зовсім скоро презентують до нашої уваги.

Діти в кожному загоні працюють як одна злажена команда, а життя в таборі с кожним днем стає все цікавішим.

Попереду ще багато насичених днів: ігри, творчі заходи, спортивні змагання, пляж-купання, корисні активності і звісно ж запальні дискотеки!

IMG_4997  IMG_4249

IMG_1951 - копия  IMG_1902 - копия

DSC_5644  IMG_3831

Більше фото тут

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати