Назад
Літні канікули для маленьких українців в сонячній Болгарії!
«Назустріч мрії» змінює формат і розширює свої горизонти.
18 червня о 19:00 на Золотих пісках Болгарії відбудеться гала-концерт ХІ Міжнародного благодійного фестивалю «Назустріч мрії».
Учасники фестивалю, та діти-переселенці зі Сходу України чекають незабутні літні канікули на Чорноморському узбережжі Болгарії.
Ми об’єднали зусилля зірок та меценатів для оздоровлення та творчого розвитку дітей соціально-незахищених категорій.
Саме тут діти прийматимуть участь  у творчому конкурсі за право виступати на одний сцені разом із улюбленими артистами: Міла Нітіч, Марта Адамчук, Євеген Хмара, Юрій Годо, Гарік Бірча (Віталька), «Клей Угрюмого». Ведучі Гала-концерту: Артем Гагарін та Світлана Тарабарова.
Минулого літа нам вдалося оздоровити 200 дітей на березі Чорного моря, Одеська область. Ми продовжуємо цю традицію поєднання конкурсу та оздоровлення дітей соціально-незахищених категорій. Цього року 200 дітей проведуть незабутні 10-ть днів літніх канікул на термальних джерелах сонячної Болгарії, в таборі «Альбатрос», к.к «Святого Костянтина та Олени». ХІ Міжнародний благодійний фестиваль «Назустріч мрії» поєднає все, що так необхідно дітям: оздоровчий відпочинок, розвиток власних талантів, патронат улюблених зірок і море незабутніх вражень та нових можливостей.
Конкурс є безкоштовним для дітей і проходить завдяки добровільним внескам небайдужих меценатів та благодійників, до яких може долучитися кожен.
Чим ти можеш допомогти? Заходь на наш сайт: http://iasp.org.ua/dopomoga-fondu/ і стань частинкою доброї справи. Навіть маленький внесок має значення, адже всі разом ми зробимо відпочинок дітей дійсно незабутнім! Спасибі тобі за участь в житті маленьких українців! І до зустрічі в сонячній Болгарії!
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати