Назад
Консультуйся online

Соціальна ізоляція з 12 березня 2020 нанесла значну шкоду людям з аутизмом. Їм важко взаємодіяти з іншими людьми у звичайних умовах, а через умови карантину з’являються додаткові проблеми – тривога, істерики, замкнутість, агресії, депресії та навіть самогубства.

Для протидії цьому пропонується близьким особам з аутизмом приділяти додаткову увагу та залучати дистанційну допомогу від фахівців.

Саме тому з 1 по 5 травня буде проходити інформаційна кампанія «Консультуйся online». Організатор Асоціація “Child.ua” за підтримки Zagoriy Foundation в рамках #ЩедрийВівторокNow (день добра, присвячений боротьбі з Covid-19).

Кампанія направлена на мінімізацію негативних наслідків тривалого перебування в соціальній ізоляції для дітей та молоді з аутизмом з різних населених пунктів України.

Ми прагнемо:
✔️Популяризувати консультації онлайн як дієвий спосіб допомоги від фахівців.
✔️Надати адресну фахову допомогу конкретним сім’ям, які звернулись за підтримкою.

З 1 по 5 травня будуть проходити дистанційні консультації з кращими фахівцями з аутизму України для 60 сімей, які взяли участь у опитуванні щодо потреб під час карантину для їх дітей.

Фахівці, надаватимуть консультаційні послуги в рамках проекту: Татьяна Скрипник (Tatyana Skripnik), Алла Москалець, Олександр Ковбасюк.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати