Назад
“Київ у блакитному”

Асоціація МВГО “Соціальний захист” (IASP) до Міжнародного дня інформування про аутизм оголошує соціальну акцію під назвою “Київ у блакитному”. Мета акції – привернути увагу громадськості до проблем людей з аутизмом.

Акція триватиме з 27 березня до 3 квітня та пройде у соціальних мережах, а 2 квітня в центрі  столиці – на Софіївській площі.

Перший етап акції відбуватиметься у соціальних мережах. Долучитись дуже просто: варто лише зробити фото себе або усього робочого колективу з блакитними елементами в одязі чи аксесуарах, виставити знімок у соціальних мережах з хештегом #Київ_у_блакитному. Якщо це складно, то можна зафарбувати аватарку символічним кольором аутизму – блакитним.

Наш колектив першим зробив крок – провів символічну фотосесію з блакитними парасольками (адже аутистів називають “люди дощу”)  та виклав к свої соціальні мережі (https://www.facebook.com/iasp.org.ua).

Фінал акції пройде у вигляді флешмобу на Софіївській площі 2 квітня о 13:00. На площі зберуться 7 київських центрів, котрі займаються розвитком та корекцією дітей з аутизмом, танцювальна студія “Пульс” з динамічною хореографічною постановкою, музмобіль та ціле містечко Lego! Ведучий заходу – Володимир Андрієвський.

Закликаємо усіх небайдужих долучитись до акціїї та підтримати ініциативу Асоціації щодо розповсюдження інформації про аутизм.

524782_855753261238077_8283317551167344909_n

Ми дякуємо всім, хто вже долучився до акції, а саме:

організації, які займаються з дітьми з аутизмом:

члени Асоціації

партнери

а також, артистка Марта Адамчук, студія барабанщиць «Фієрія», колектив «Пульс».

Долучайтесь до нас в соціальній мережі Facebook.

Також нагадуємо, що 3 квітня о 14:00 у Києві на стадіоні НТК ім. Віктора Баннікова відбудеться благодійний матч «Парламентський кубок». На газоні зустрінуться збірні команди депутатів Верховної Ради України та журналістів.

Мета акції – збір коштів для оснащення кімнат розвитку дітей з аутизмом у корекційному центрі «Примавера».

Організатори матчу: Асоціація «Соціальний захист», Федерація футболу України, Благодійний фонд «Розвиток футболу України».

Детальна інформація про подію за посиланням – iasp.org.ua/football.

Додаткові матеріали

Олег Романчук “Соловейко з одним крилом” (казка)

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати