Назад
Інклюзія в театрі

Відвідувачів з аутизмом раді бачити в Київський театр оперети.

17 листопада в рамках програми  Autism Friendly Space від Асоціації “Child.ua”, яку очолює Євгенія Тимошенко для працівників театру відбувся семінар про те, як взаємодіяти з клієнтами з аутизмом від керівника програми #AFS і фахівця з інклюзії Анна Давиденко.

Розглядалися особливості людей з аутизмом та правила спілкування, щоб всім було комфортно.
«Практикум» для учасників семінару відбувся того ж дня в інклюзивному благодійному проєкті Національної оперети України. Діти з аутизмом, учні мистецьких шкіл та їхні батьки разом завітали на репетицію та інтерактивну театральну екскурсію.

Діти разом із батьками мали можливість почути кілька музичних номерів, побачити репетиції артистів балету. Гості слухали оповідання з історії театру, роздивлялися справжні театральні костюми, які зазвичай бачать лише на сцені, а потім спілкувалися про побачене разом із куратором проєкту театрознавицею Екатерина Морозова.

Ми дякуємо керівництву Київський театр оперети за співпрацю та відкритість до людей з аутизмом. Це вже другий захід для дітей, реалізований у співпраці нашої організації та оперети.
Дуже вдячні талановитому фотографу Евгений Воронцов, який допоміг нам відобразити найкращі моменти заходу.

#інклюзіявтеатрі #childua #autismua #театроперети

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати