Назад
Фестиваль «Назустріч мрії» оголошує розшук юних талантів!

 ХI благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» оголошує про початок онлайн конкурсу в номінаціях: вокал, хореографія, оригінальний жанр! Вікова категорія від 6 до 17 років.

Дорогі вихованці дитячих будинків, шкіл-інтернатів, а також пересленці зі Сходу, АР Крим, діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, з нетерпінням чекаємо на Ваші чудові виступи і запрошуємо взяти участь у відборі фестивалю.

Порядок онлайн відбору конкурсантів відбудеться такий спосіб: для участі в конкурсі необхідно надіслати заповнену заявку, завантажити відео номеру на YouTube (файл повинен містити: назву номера, прізвище та ім’я виконавця/назва колективу, населений пункт і назва навчального закладу) на електронну адресу: konkyrs.mriy@gmail.com

Заявки та відео номерів приймаються з 1 лютого до 17 березня 2017 р. включно на електронну адресу konkyrs.mriy@gmail.com. Бланк заявки, положення фестивалю та номінації можна скачати на сайті mriy.org у розділі «Взяти участь».

Відео номеру потрібно розмістити на каналі YouTube та додати посилання у заявку. Відео може бути знято на камеру, веб-камеру, мобільний телефон, тощо.

Протягом квітня 2017 року, професійне журі, до складу якого входять відомі діячі мистецтва і культури, виставить оцінки претендентам на участь в IX фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії» та відберуть переможців.

20 квітня 2016 оргкомітет фестивалю підведе підсумки оцінок журі, і оприлюднить результати на офіційному сайті: www.mriy.org

Переможці відбіркового туру візьмуть участь у Гала концерті XI благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії».

Оргкомітет забезпечує учасників проживанням та харчуванням на період проведення заходу. Всі учасники отримають пам’ятні призи та дипломи.

Додаткова інформація з приводу участі у Фестивалі за номерами телефонів: (044) 428-57-18, (050) 413-83-82, а також на сайті mriy.org.

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати