Назад
Ефір на радіо “Київ”

1 квітня у прямому ефірі на радіо “Київ” президент Асоціації “Соціальний захист” Євгенія Тимошенко та голова правління МБО “Погляд” Оксана Кравченко розповіли про життя дітей-переселенців.

У рамках проекту “Відкриті серця” на радіо “Київ” Євгенія Тимошенко розповіла, як психологи і волонтери покращують життя дітей-переселенців на мирній території України. Ведуча Світлана Василенко цікавилася умовами життя дітей на вільній території України, проектами, які реалізовує Асоціація “Соціальний захист”, а також як на дитині позначається психологічний стан дорослих в умовах війни.

В ефірі Євгенія Тимошенко розповіла також про проекти, котрими займається Асоціація “Соціальний захист”, зокрема про роботу з дітьми-переселенцями зі Сходу України та Криму, вихованцями інтернатів та дитбудинків, а також новий напрямок – аутизм в Україні.  Прослухати запис програми зовсім скоро можна на сайті радіо “Київ”.

Ми вдячні радіо “Київ” за запрошення та можливість розказати більше слухачам про нагальні проблеми та потреби дітей-переселенців.

Vf5GmcncDKM  ЕТ на радио Киев2

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати