Назад
Діти — найбільше багатство

Велике щастя – своїм теплом і любов’ю зігрівати дитячі душі. І хочеться низько вклонитися тим родинам, які зважилися на такий рішучий крок, зробивши щасливими не тільки себе, а й маленьких діточок. Бо ж яким би гарним не був інтернат, усі діти мріють про свою родину, де були б мама і тато, братики і сестрички. Кажуть: “Щасливими не народжуються, ними стають”. І вирішальну роль у цьому відіграє сім’я.

Так, напередодні світлого Свята різдва ми завітали до дитячого будинку сімейного типу родини Дейкун, що у Броварському районі. Зараз у родині виховуються 7 дітей, але вже зовсім скоро їх стане ще більше!

Господиня та багатодітна мати Валентина зі своєю великою родиною радо зустріли гостей, показали свою оселю та пригостили смачними стравами, що готували разом із дітками.
Дружня і щира атмосфера панувала у будинку. Валентина та Вячеслав розповіли нам цікаву історію своєї родини, про особливості виховання дітей. У  кожного з дітей непроста доля, троє дівчат з Донецької області. Але у родині Дейкун діти, які залишились без батьківського піклування, тут  оточені турботою та увагою, зігріті справжнім родинним теплом і любов’ю! Наприкінці зустрічі батько подарував нам оберіг, виготовлений власноруч. А ми у свою чергу подарували кожному приємні подаруночки.

Наша асоціація “Соціальний захист” і надалі плануємо підтримувати стосунки та допомагати родинам, які небайдужі до долі маленьких діточок, адже вони-наше майбутнє!

IMG_5332  IMG_5325  IMG_5299

IMG_5332  IMG_5309  IMG_5294

IMG_5293  IMG_5332  IMG_5344

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати