Назад
Даруємо радість разом із Київським академічним Театром Ляльок

12 грудня о 13:00 в Київському муніципальному академічному театрі відбувся показ вистави для дітей «Чому довгий ніс у слона» за мотивами відомої казки англійського письменника Редьярда Кіплінга із циклу «Книга Джунглів».

За ініціативи Євгенії Тимошенко, президента Асоціації МВГО «Соціальний захист» та за підтримки волонтерського руху «Голос миру», на виставу було запрошено діток бійців та ветеранів АТО. Враження та емоції переповняли як малечу так і дорослих.

«Я від усього серця, хочу подякувати Асоціації «Соціальний захист» і керівництву Театру за таку чудову можливість для наших діток. Сьогодні на виставу ми привели дітей з двох будинків інтернатів, ви самі бачили які вони щасливі, та й мене саму переповнюють емоції та враження – чудова, цікава вистава, ще раз дітки, давайте скажемо разом «ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!» – Надія Іванівна, супроводжуючий діток. Малеча невгамовно ділилися своїми емоціями і переживаннями «таке мале слоненя, а змогло впоратись з крокодилом. І я хочу бути таким хоробрим», – Максимко, 5 років. Ми сподіваємось, що підписання договору між керівництвом Асоціації та Театру, про тісну співпрацю, надасть можливість дітям та родинам, якими опікується Асоціація, відвідувати подібні заходи на благодійній основі. Ми хочемо висловити свою подяку директору Театру – Чуніхіну Олександру Натановичу за чудову нагоду та можливість дарувати радість та щастя нашим діткам!

IMGP2353  IMGP2366  IMGP2360

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати