Назад
Цирк «Кобзов» і Асоціація «Соціальний захист» провели благодійну виставу для сімей Захисників України

11 листопада, найбільший в Україні Цирк «Кобзов» за підтримки Асоціації «Соціальний захист» на чолі з Євгенією Тимошенко провів благодійну акцію для сімей Захисників України.
Засновник Цирку «Кобзов» Микола Кобзов виступив з ініціативою запросити воїнів та їх родини на спеціальне благодійне шоу. Подивитися програму «Ангели Цирку» приїхали солдати зі своїми сім’ями з усієї України.
«Ангели цирку для ангелів нашого життя», саме під таким гаслом і проходило шоу, адже це так важливо пам’ятати та дарувати хвилини щастя тим, хто тебе захищає. Цирк «Кобзов» зібрав своїх глядачів, від малого до старого, адже кожен мріє поринути у казку, яка подарує чудовий настрій та віру в життя.
Бійці та їх рідні ділилися своїми враженнями. Адже це не просто шоу, це величезний майданчик зустрічі побратимів, спілкування та просто гарний відпочинок з родиною.
«Я вперше на подібному шоу, але я переконаний, що це чудова ідея, це гарна нагода провести час разом з сім’єю, особливо після пережитих подій, відпочити від пострілу куль і весело провести час разом зі своїми рідними, просто посміятися і порадіти життю. Такі акції, є дуже важливими, адже кожен з нас повернувшись з передової потребує моральної та психологічної реабілітації, тому я і моя сім’я, ми щиро дякуємо за таку можливість Євгенії Тимошенко, Асоціації «Соціальний захист» та цирку «Кобзов» за таку можливість, поринути в справжнісіньку казку, хоча би на один вечір!»,- В’ячеслав, 25 батальйон.
Цирк «Кобзов» подарував надзвичайну казку для дітей та дорослих. Важко передати настрій зали, море емоцій та оплесків, щастя та радість дітей та їх батьків. У важкі хвилини особливо потрібно сміятися і радіти життю, а поринувши в таку яскраву казку ти починаєш вірити в дива.
«Наше завдання, як громадських організацій, створювати відповідні умови для реабілітації бійців. Це грандіозна подія, можливість відволіктись і забути про страхи війни поринувши у яскраву казку. На цьому ми не зупинимось, ми й на далі будемо проводити подібні акції, щоб повернути нашим захисникам яскраві моменти життя. Творчість та мистецтво – це найефективніший інструмент, це той голос миру, який об’єднує та надихає кожного з нас творити добро. Волонтерський рух «Голос миру», ми створили саме з метою привернути увагу до тих, хто потребує нашої підтримки. Тому ми щиро дякуємо, тим хто не байдужий та відкритий, дякуємо цирку «Кобзов» за таку можливість поринути у неймовірну казку та відчути радість тому, хто так цього потребує. Ми з радістю підтримаємо та допоможимо організувати подібні заходи, головне це бажання та щирість дарувати добро», – наголосила Євгенія Тимошенко, президент Асоціації «Соціальний захист».

Фото заходу тут

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати