Назад
Благодійний захід «Світ один для всіх»

1-го грудня, до Дня Інвалідів, було проведено соціально-благодійний захід для дітей з особливими потребами м.Києва “Світ один для всіх”.

“Світ один для всіх” – це благодійний показ мультфільму на великому екрані в кінотеатрі, розважальна програма з частуванням та подарунками для дітей.
Основна мета проведення даного заходу – це інклюзія дітей з обмеженими можливостями, соціальна адаптація та інтеграція їх у суспільне життя.
  Концепція заходу – сприяти соціальної адаптації дітей із особливими потребами та подарувати  дітям свято з масою позитивних емоцій та вражень. Всі діти на цій землі рівні і мають однакові потреби і однакові права. Саме до цього розуміння ми закликаємо суспільство.

Організатор: ГО «Співтовариство особливих сімей «Ми разом!»

Партнери: Асоціація МВГО «Соціальний захист», Cinema City, Volga Film, Європейська Школа Дизайну, Експериментаріум, Галіція Трейд, Видавництво Старого Лева, Майстерня карамелі.

Ми продовжує тісно співпрацювати з Спілкою особливих родин “Ми разом!” та підтримувати дітей з особливими потребами.
Велика шана всім партнерам, волонтерам, всім, хто подарував чудовий настрій та свято для дітей з особливими потребами Дякуємо: Морозиво «Рудь» – лідер в Україні за смачні частування, Музей Експериментаніум КИЇВ за дивовижне шоу, спасибі нашому неперевершеному Міму!

 IMG_6875  IMG_6915  IMG_6838

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати