Назад
Благодійна вистава «Снігова квітка»

21 cічня в Київському муніципальному академічному театрі ляльок відбувся благодійний показ вистави «Снігова квітка», для дітей з багатодітних сімей та детей – переселенців зі Сходу України.

За ініціативи Євгенії Тимошенко, президента Асоціації МВГО «Соціальний захист» та за підтримки МБО «Погляд», на виставу  було запрошено близько 160 дітeй, якими опікується організація.

Новорічні пригоди продовжуються, морозна погода та кочугури снігу лише надихають на організацію та проведення благодійних заходів. В такі холодні дні зими, по-особливому хочеться дарувати тепло та турботу. АМВГО «Соціальний захист», як і раніше продовжує тісну співпрацю з Київським муніципальним академічним театром ляльок, і на цей раз підготували цікаву програму з чудовими подарунками та незабутніми враженнями.

Головною метою заходу стала реабілітація дітей, які потрапили в складні життєві обставини. Мистецтво, творчість дуже допомагають відволіктись від складних моментів які, присутні в житті цих родин, а подарунки для дітей – це завжди море емоцій і щастя.

Ми хочемо висловити свою подяку директору Театру – Чуніхіну Олександру Натановичу за співпрацю і бажання творити добро разом з нами.

Даруючи любов і турботу оточуючим, ми самі збагачуємося, а великі серця здатні на великі вчинки!

NKN_3054  NKN_3070

IMG_7326  IMG_7348

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати