Назад
Благодійні покази до свята Великодня

11 квітня 2018 у Ляльковому театрі на Лівому березі Дніпра за ініціативи Асоціації “CHILD.UA” відбувся благодійний показ вистави “Оскар” з родин соціально незахищених категорій. 150 дітей старшого шкільного віку та дорослих переглянули філософську виставу за мотивами твору французького автора, класика сучасної світової літератури Еріка-Емманюеля Шмітта «Оскар і Рожева пані».

Глибинні питання буття і смерті у щирій безпосередній  формі дитячого сприйняття складає лялькову хроніку листування дитини з Творцем. Десятирічного хлопчика Оскара звертатися до Бога навчила Рожева пані. Завдяки зусиллям цієї дивовижної жінки, Оскар  повірив, що життя просте і  його можна зрозуміти та відчути дуже швидко. В останні дні свого життя хлопчик знайшов себе справжнього, відкрив чудесні життєві моменти і прожив їх повною мірою.

Лялькова вистава “Оскар” подарує віру і нагадує про цінність кожної миті життя і людей, які люблять нас.

 12 квітня 2018р. у Київському театрі ляльок на Лівому березі Дніпра, за ініціативи Асоціації “Child.ua” відбувся благодійний показ вистави для дітей із кризових родин та переселенців. Чудова вередливо-повчальна казка для малечі, яка вчить що може трапитись, якщо дітям давати все що їм заманеться. По закінченню вистави всі отримали солодкі подарунки від організації.

Кожен отримав смачні подарунки до свята Великодня.

Щиро дякуємо акторам за чудову гру та керівництву за плідну співрацю.

Фото з вистави “Оскар” можна переглянути ТУТ

Фото з вистави “Принцеса на даху” можна переглянути ТУТ

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати