Назад
Благодійний концерт Євгена Хмари “Музика, що зцілює”

3 грудня 2018 року Асоціація CHILD.UA проведе у Київському палаці дітей та юнацтва благодійний концерт для людей з інвалідністю «Музика, що зцілює». Захід відбудеться за підтримки Посольства Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні.

Геніальний композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара у супроводі квартету BLACK TIE, подарує глядачам неймовірний музичний вечір.

Класична музика має значний емоційний вплив на людину. Це велика сила, яка здатна заспокоювати та надихати. Музикою можна регулювати душевний стан та зцілювати недуги. З давніх часів музичну терапію застосовують як ефективний засіб для реабілітації людей з інвалідністю. Щира музика Євгена Хмари має дійсно магічний вплив, його творчість вражає та зачаровує, підкорює серця шанувальників по всьому світу.

Асоціація CHILD.UA, на чолі з її президентом Євгенією Тимошенко, третій рік поспіль проводить заходи з музичної терапії для дітей з особливими потребами. Загалом, такі заходи відвідали близько 2 000 глядачів.

Вхід за запрошенням.
Організатори та партнери заходу підготували для учасників подарунки, які учасники отримають по завершенню концерту в обмін на запрошення. Замовити запрошення можна за тел. (044) 428-57-18 або запитом на електронну адресу info@child.ua

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати