Назад
Благодійна акція «Від серця до серця»

17 грудня напередодні Дня Святого Миколая, в столичному ресторані «LoveBurger» відбулась благодійна акція «Від серця до серця».

За підтримки Асоціації МВГО «Соціальний захист» на чолі з президентом Євгенією Тимошенко, діти-переселенці зі Сходу України та небайдужі українські зірки зі своїми дітьми зібралися у  ресторані «LoveBurger».

Чудова святкова атмосфера змусила повірити в дива не лише малечу, а й дорослих. Незабутні враження та емоції перенесли у світ дива та казки, де кожна дитина стала відомим кухарем та художником одночасно. «Кожна дитина – це маленьке диво. Кожен готував готував особливий бургер на свій смак. Бургер для дітей був як конструктор, вони зробили його власноруч, і вони щасливі» –  говорить відомий  кухар Михайло Плотников.

«Щастя – це бачити вогонь та радість в очах дітей, бачити, як вони радіють кожній дрібниці. Нам потрібно вчитися цьому в них! Я дуже щаслива, що ми разом можемо подарувати радість цим діткам, адже вони пережили і побачили багато жахливого – більше ніж кожен з нас!» – сказала Оксана Кравченко, голова правління МБО «Погляд».

На завершення, діти разом з гостями та художником – Катериною Пятаковою, створили диво – картину, «серце долоньок», яка буде тішити око та зігрівати серця усім гостям закладу.

Ми щиро дякуємо,  організаторам та гостям заходу, зокрема – Олені Старух та її команді, за чудову атмосферу та організацію свята, Катерині Пятаковій за поради при створені справжнього шедевру миру, добра, любові та надії дитячими долоньками. Дякуємо нашим дивовижним фотографам, аніматорам та усім, хто допоміг створити чудовий настрій!

Ми віримо, що кожне загадане бажання обов’язково здійсниться! Вірте в дива та творіть добро!

  IMG_0727

IMG_0987  IMG_0862ї

Більше фото тут

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати