Назад
Благодійна акція «Шкільний портфель»

Вже не за горами початок навчального року і батькам, які переїхали із зони АТО, а також малозабезпеченим та багатодітнім родинам, потрібно збирати дітей до школи. Багато дітей-переселенців цього року вимушено підуть до нових шкіл, познайомляться зі своїми новими однокласниками. Їхні шкільні друзі, улюблені портфелі та шкільна форма залишилися вдома. Тож команда Асоціації «Соціальний захист» звертається до кожного небайдужого до долі дітей із проханням про допомогу.

Не секрет, що деякі родини вимушених переселенців зараз не мають змоги забезпечити своїх дітей шкільним приладдям. Дітям необхідні: портфелі, канцтовари (зошити, письмове приладдя, все для малювання), сумки для спортивної форми, одяг та взуття для школи.

Якщо Ви маєте бажання та змогу купити необхідні речі для школи, щоб забезпечити дітей-переселенців, приносьте їх до нашого офісу, за адресою: вул. Турівська, 15.

Щоб передати допомогу, телефонуйте за номером: (044) 428-57-18

З 17 серпня у мережі книжкових магазинів «Буква» буде проходити благодійна акція зі збору канцтоварів «Шкільний потрфель», тож запрошуємо волонтерів долучатися до благодійності. Акція буде проходити за адресами:

  • пл. Спортивна 1а, Гулівер, “Буква”
  • пр-т Оболонський 1-б, Дрім-Таун, “Буква”
  • вул. Мішуги 4, ТЦ Піраміда, “Буква”
  • вул.Академіка Глушкова 13-б, ТЦ Магелан, “Буква”

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати