Назад
Благодійна акція “Шкільний портфель”, 2016

Протягом останнього місяця тривала щорічна благодійна акція з підготовки до навчального року “Шкільний портфель” для дітей вимушених переселенців з Криму та Східних областей України, дітей з багатодітних сімей, та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

 Основна ідея проведення благодійної акції – дати відчути радість першого навчального дня у школі кожній дитині, незалежно від соціального статусу її родини. А також показати, що оточуючі дбають і опікуються ними, завжди готові їх підтримати. Щороку все більше дітей отримують такі бажані та потрібні для гарного навчання в школі подарунки.

 Так, минулого тижня 20 дітей-переселенців та багатодітних родини, якими опікується МБО “Погляд” отримали портфелі, укомплектовані канцтоварами та шкільним приладдям.

 Цього тижня ще 50 дітей-переселенців зі Сходу України та Криму завітали на свято, яке було організовано Асоціаціацією «Соціальний захист» за підтримки Музей Експериментаніум КИЇВ! Де не лише цікаво та корисно провели час, а й отримали свої шкільні портфелі. Цікаві експерименти, наукові факти та вже дружня зустріч дітей подарували гарний настрій школярикам!

 1 вересня відбудеться поїздка до с. Богуслав, де проживають багатодітні родини. Плануємо забеспечити шкільним приладдям близько 130 дітей.

 Загалом цього року допомогу у вигляді шкільного портфелика, укомплектованого канцтоварами та шкільним приладдям, отримали понад 200 діток. Від імені Асоціації “Соціальний захист” висловлюємо слова вдячності Мережі супермаркетів “МегаМаркет”, Мережі магазинів “Сократ”, Видавництву “Ранок”, компанії “Делтаспорт”, МБФ “Життя з надлишком”. З вашою допомогою нам вдалося порадувати дітей, родини яких не мають змоги самостійно підготувати дітей до школи.

 Щиро дякуємо кожному за небайдужість і турботу та можливість разом дарувати радість тим, хто цього потребує.

Більше фото ТУТ

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати