Назад
BEAUTY DAY в рамках Autism Friendly Space

Асоціація “Child.ua” & Autism.ua на чолі з Євгенією Тимошенко спільно з компанією «Oriflame» провели BEAUTY DAY для мам дітей з аутизмом, в рамках програми Autism Friendly Space. 20 мам, що виховують діточок з аутизмом мали змогу зарунитися в світ краси, чарівності та жіночості відчути увагу і любов.
Насолоджуючись унікальною і, всупереч осінньої погоди, теплою атмосферою, матусі провели незабутній день в компанії кращих професіоналів Oriflame.
Зробити кожну жінку трішки щасливішої – ось головне завдання, яке стояло перед нами в цей день, тому перші сюрпризи для дівчат почалися, як тільки вони переступили поріг. Коуч і beauty-стиліст Надія Бахматськая провела навчання по догляду за обличчям для наших матусь. Це була унікальна інформація, секрети майстра, також розбирали помилки, які ми робимо при догляді за шкірою обличчя. Все відразу ж пробували на собі, щоб краще запам’ятати, з використанням засобів Oriflame. Наших дівчаток пригостили корисними та смачними коктелями, зробили професійний макіяж, та яскраві фото на згадку.
Не залишились наші красуні без приємних подаруночків від Oriflame.
Від щирого дякуємо компанії Oriflame за співпрацю, вашу соціальну активність та за океан яскравих емоцій, вражень та приємні сюрпризи.

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати