Назад
«BEAUTY DAY» для матусь діток з аутизмом
До Свята Весни та Краси Асоціація “Child.ua” в межах програми Autism Friendly Space організовує «BEAUTY DAY» для матусь діток з аутизмом.
✅ Дата та час проведення: 4 березня, 11:00
✅ Адреса проведення: м.Київ, вул.Турівська, 15
 Весна — пора року, коли природа оживає та розквітає у всій своїй краси. Вона відкриває у душі кожної людини жагу до життя і неспинне бажання до краси. До Свята Весни ми віншуємо жінок. Адже завдяки їм світ наповнюється любов’ю, добром та надією.
✅ Серед постійної метушні та побуту, жінка, перестає розуміти себе. Настає внутрішнє спустошення. Але ми глибоко переконані, що кожна берегиня має творчий початок. Наша місія — допомогти жінкам знайти ресурс і гармонію в собі.
 «BEAUTY DAY» — це своєрідне перезавантаження для матусь діток з аутизмом, можливість перевести дух, відволіктися від буднів і зануритися в світ краси, чарівності та жіночості. Це простір для развитку, творчості, допомога і підтримка жінкам на шляху до краси та гармонії.
В програмі:
👉 кава-брейк
👉 веселі конкурси
👉 продарунки — компанія Oriflame
P.s. Увага! Участь матусь-волонтерів #AFS за запрошенням організаторів. Кількість місць обмежена у зв’язку з карантинними нормами.
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати