Назад
Асоціація “Child.ua” в межах програми AFS організовує ресурсну зустріч «Mom’s Time».
✅ Асоціація “Child.ua” в межах програми @Autism Friendly Space організовує ресурсну зустріч «Mom’s Time».
✅ Приймає: Premier Hotel Rus, вул.Госпітальна, 4, Зал «А», м.Київ
✅ Дата та час: 25 лютого з 10:30 до 15:00
✅ Місія — допомогти жінкам знайти ресурс і гармонію в собі.
✅ «Mom’s Time» — це буде насичений захід, в перебігу якого хотілося б, щоб мами перевели дух, відволіклися від буднів і занурилися в світ чарівності та жіночості.
👉 На прекрасну половину людства очікує:
• знайомство та відверте спілкування
• власні історіі життя, що надихають
• поради досвідченого психолога
• presents від партнерів
• photoset
• фуршет
✅ Партнери:
@Полина Логунова
✅ Запрошені гості, які поділяться історіями життя та своїм досвідом:
👉 Olena Tsarenko, фахівчиня – аналітик телеканалу UA ПЕРШИЙ, громадська діячка, членкиня ВГО Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень.
👉 @Богдана Тимощук, заступниця голови постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.
✅ Експерти заходу:
👉 Наталія Турбіна, магістр клінічної психології Університету Луї Пастера (Франція), сертифікований психоаналітик, навчаючий аналітик і супервізор Європейської конфедерації психоаналітичних психотерапій (Австрія), практик і дослідниця психоаналізу, викладач, членкиня Психоаналітичного дивізіону Національної психологічної асоціації України.
👉 Ruban Pavlo, психолог центрів реабілітацій для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень. Член правління Благодійного товариства «Джерела».
❗️Увага! Кількість місць обмежена у зв’язку з карантинними обмеженнями. Учасниці на «Mоm’s Time» набрані. Якщо Ви відноситесь до цієї категорії та зацікавлені в участі, вкажіть в коментарях прізвище та ім’я, ми завчасно проінформуємо Вас про наступний захід.
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати