Назад
Асоціація Child.ua подарувала справжнє свято дітям з РАС

Ранок напередодні Міжнародного дня захисту дітей для команди Асоціації Child.ua на чолі з Євгенією Тимошенко видався доволі активним. Майже 40 дітей з аутизмом відвідали святковий захід у парку розваг “Дитяча Планета” в Універмазі “Україна”.

“1 червня – Міжнародний день захисту дітей є особливим для нас. Ми переконані, що кожна дитина без винятку заслуговує уваги, тепла і турботи. Тому, в межах нашого марафону #AutismFriendlySpace, ми провели тематичний захід саме для дітей з аутизмом. Поступово, крок за кроком, ми наближуємося до основної мети – створити дружнє до людей з аутизмом суспільство в Україні. Я щаслива, що в цей день наша команда подарувала дітям справжнє свято” – зазначила Президент Асоціації Child.ua Євгенія Тимошенко.

Діти взяли участь у творчих майстер-класах від ГО “Особливе життя” та спробували практично всі опції у парку розваг “Дитяча Планета”.

Лабіринти, батути, круті гірки, аеро-хокей та справжній басейн з кульками – це лише декілька атракціонів, які підкорили наші юні гості.

Вони раділи можливості гратися одне з одним, безтурботно злітали з гірок, пірнали у море різнокольорових кульок і ганяли наввипередки на авто-атракціонах.

Веселі пригоди та активності у парку розваг завершилися справжньою “бульбашковою” дискотекою! Під дощем з мильних бульбашок та запальні мелодії діти танцювали, співали та демонстрували свої акробатичні таланти!

А наприкінці нашого заходу на всіх дітлахів чекали святкові подарунки-сюрпризи.

Від імені Асоціації Child.ua висловлюємо подяку керівництву парку розваг “Дитяча Планета” за можливість проведення такого заходу!

    

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати