Назад
Асоціація CHILD.UA виступила благодійником на вечорі “Джерела милосердя”

Асоціація міжнародних та соціальних організацій «CHILD.UA»  виступила благодійником на вечорі «Джерела милосердя» .

13 березня благодійне товариство «Джерела» провели благодійний вечір з метою привернути увагу суспільства до проблем молоді з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, які потребують постійної реабілітації.

“Джерело” щороку проводить оздоровлення та навчання молоді з інтелектуальними порушеннями у Будинку транзитного перебування у м. Богуславі Київської області. На благодійному вечорі був організований ярмарок HandMade з метою збору коштів для оздоровлення та навчання молоді з інвалідністю.

Асоціація міжнародних та соціальних організацій «CHILD.UA» та портал “Аутизм Україна” з радістю приєдналися до цієї доброї справи. Ми допомогли поширити інформацію про захід, а також внесли благодійний внесок у розмірі 10 000 гривень. 

В рамках благодійного вечору проходив концер за участю театральної студії БТ “Джерела” та зірок естради. Ведучими заходу були Олена Царенко та Олег Артамонов. Виступи театральної студії БТ «Джерела» вразили кожного, хто був присутній в залі. Протягом вечора гостям розповідали про молодих людей, показали їх історію життя та особисто познайомили. Кожен з них має свої таланти та головне, хоче жити повноцінним життям і здійснити свої мрії.

Асоціація міжнародних та всеукраїнських організацій «CHILD.UA» висловлює особливу подяку Тетяні Піскарьовій. Виступ Тетяни та її студії «Фабрика Естради» викликав бурю позитивних емоцій.

Найактивніші благодійники отримали у подарунок картини видатного українського художника Андрія Кулагіна. Тепер картина з прекрасними квітами займає почесне місце при вході до офісу нашої організації.

Асоціація міжнародних та соціальних організацій «CHILD.UA»  виступила благодійником на вечорі «Джерела милосердя» 10Кожен може зробити посильний внесок у добру справу! З Вашою допомогою ми зможемо зробити більше!

Кожен внесок є важливим!

Наші реквізити: 

Асоціація Міжнародних та всеукраїнських громадських організацій “ДИТИНА”
ЄДРПОУ ‎‎‎37954440
р/р ‎‎‎26005100600146
МФО 380377
АТ “УКРБУДІНВЕСТБАНК”
ПРИЗНАЧЕННЯ : ДОБРОВІЛЬНИЙ ВНЕСОК

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати