Назад
2 квітня відбувся флешмоб на Софіївській площі

До Всесвітнього дня інформування про аутизм Асоціація МВГО “Соціальний захист” на чолі з Президентом Асоціації Євгенією Тимошенко провела яскраву соціальну акцію #Київ_у_блакитному.
Мета акції – привернути увагу громадськості до проблеми аутизму в Україні, а також розповісти, в першу чергу батькам маленьких дітей про симптоми аутизму. Впродовж всього заходу ведучий акції Володимир Андрієвський розповідав факти про аутизм, партнерах акції та про організації, що опікуються дітьми з аутизмом.
2 квітня Софіївська площа стала основним місцем, де проходили заходи акції. Тут лунали веселі пісні з музмобіля, маленькі гості грали у Lego-містечку від Аrt-фабрики. Центр “Родина” розгорнули ярмарку хенд-мейд товарів, які власноруч виготовляють мами дітей, котрі займаються у центрі. А всі охочі мали змогу зробити фото на пам’ять біля незвичайної фото-зони у вигляді міні футбольних воріт.
Центральною подією #Київ_у_блакитному став запальний флешмоб від хореографічного колективу “Пульс”. Більше 50-ти учасників колективу виконали танець з прапором України та з блакитними парасольками.
Ми вдячні всім учасникам заходу за активність, а також всім гостям, які зацікавились та брали участь у події! Також запрошуємо всіх відвідати благодійний футбольний матч “Парламентський кубок” між збірними України депутатів ВР та журналістів, котрий відбудеться вже завтра. Детальніше – iasp.org.ua/football/

DSC_0059  DSC_0036

????????????????????????????????????  ????????????????????????????????????

DSC_0102  ????????????????????????????????????

????????????????????????????????????  ????????????????????????????????????

????????????????????????????????????  DSC_0370

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати