Назад
#10роківChildua
✅ #CHILDUA — країна, де ростуть щасливі діти, кожен має родину та рівні можливості для розвитку.
✅ Першого листопада 2011 року була зарєєстрована Асоціація Міжнародних та Всеукраїнських Громадських Організацій «CHILD.UA» (до 2018 року “Соціальний захист”) — організація, яка об’єднує між собою зусилля низки громадських та благодійних організацій щодо захисту прав дітей та сімей соціально незахищених категорій.
✅ У лютому 2018 року відбулася зміна назви Асоціації з «Соціальний захист» на «CHILD.UA», оскільки діяльність організації безпосередньо спрямована саме на допомогу дітям.
✅ Засновниця і президентка Асоціації — Євгенія Тимошенко.
✅ З чого все починалось…
Асоціація «CHILD.UA» розпочала свою діяльність у 1999 році, як міжнародна благодійна організація «ПОГЛЯД” (МБО “Взгляд”), що допомогала дітям соціально незахищених категорій побудувати гідне життя та майбутнє.
Волонтери знаходили дітей у підвалах, каналізаціях, теплотрасах і надавали їм посильну допомогу: лікували, організовували харчування у їдальнях, влаштовували різні заходи реабілітації та працювали з їх родинами, знаходили сім’ї для опіки, всиновлення, або повертали дітей в інтернатні установи.
✅ За час існування організації вдалось налагодили співпрацю з 500 інтернатами, дитячими будинками, соціально-реабілітаційними центрами України.
✅ Асоціацією «CHILD.UA» було започатковано:
📝 20 червня 2008 рік ━ Міжнародна громадська організація Назустріч Мрії. За час існування організації наша команда провела 13 всеукраїнських благодійних фестивалів дитячої творчості, в яких брали участь понад 6000 дітей соціально незахищених категорій, а також фестиваль підтримали зірки українського шоу-бізнесу.
Відео з фестивалів ви можете знайти на нашому youtube каналі:
✅📝 21 вересня 2014 рік ━ Волонтерський рух “Голос Миру”, мета якого — привернути увагу суспільства щодо підтримки громадян України, постраждалих в зоні бойових дій на Сході Ураїни.
✅ 📝 2017 рік ━ Портал Autism.ua, основною ідеєю якого є інформаційна підтримка і просування потреб та цінностей людей з розладами аутистичного спектра в Україні. Сайт: www.autism.ua
✅ 📝 2018 рік ━ Galaxy Camp табір творчих дітей. Це простір, у якому можна проявити себе, приміряти цікаві ролі та знайти свій інтерес.
✅ 📝 2019 рік ━ Програма Autism Friendly Space, направлена на те, щоб створити дружнє середовище до людей з РАС в Україні. В межах програми, ми навчаємо працівників установ, що надають послуги, та працюємо над створенням мережі дружніх закладів, де люди з аутизмом зможуть зручно здійснювати покупки та отримувати якісні послуги.
✅ 📝 2019 рік ━ YouTube канал Розділ F, що був створений під час пандемії Covid–19 та соціальної ізоляції. Основною метою є включення людей з інвалідністю у всі сфери соціального життя, навіть у умовах Covid–19 та поширення корисної інформації. Посилання на канал: https://studio.youtube.com/channel/UCwKJuhk31y7vX5G0SR2ev-g
✅ Слідкуйте за нашою діяльністю. В наступних публікаціях більш детальніше про наші діючі проєкти і заходи, а також привітання від друзів та партнерів Асоціації з ювілеєм❤🥳
Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати