Назад
Перший благодійний футбольний матч «Парламентський кубок»

До Всесвітнього дня інформування про аутизм – 3 квітня 2016 року, о 14:00, на стадіоні ім.Баннікова, за адресою: пров. Лабораторний, 7 А, відбудеться благодійний футбольний матч «Парламентський кубок» між незвичайними збірними команд народних депутатів ВРУ та журналістів України.

Організатори матчу: Асоціація міжнародних і всеукраїнських ГО «Соціальний Захист», Федерація Футболу України та БФ «Розвиток футболу України.

Мета – привернути увагу громадськості до проблеми аутизму і допомогти особливим дітям – «дітям дощу» зібрати кошти в розмірі 200 тис. грн. на оснащення двох сенсорних кімнат в корекційному центрі «Примавера»: http://primavera-kiev.in.ua, який опікується дітьми з аутизмом.

Звертаємося до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати необхідну суму, через онлайн: https://www.liqpay.com/ru/checkout/step1/1458078914543434_28727527_LMMzkbBeFZOsoBwMv0Tb

або на рахунок Приват Банку:

Асоціація МВГО «Соціальний захист»

ЄДРПОУ/ДРФО 37954440

ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК”

ЄДРПОУ 14360570,

код банку 320649,

р/р 26001052647435

З поміткою: добровільні пожертви

Сума зібраних коштів відображена на сайті організаторів: www.iasp.org.ua та спеціальній сторінці в Фейсбук: https://www.facebook.com/iasp.org.ua/?ref=hl

flayer-1

Зі своего боку ми обіцяємо Вам хороший футбол, унікальний склад команд, професійне судейство, цікаву програму для глядача й чудовий настрій.

Віримо, що спільними зусиллями та завдяки Вашій небайдужості і підтримці, «діти дощу» зможуть отримати усю освітню програму, яка необхідна для їхнього розвитку та навчання.

Ми запрошуємо всіх небайдужих долучитися до нашого благодійного турніру і подарувати особливим дітям можливість развиваться й навчатися. Просимо вас в цей день – Всесвітній день поширення інформації про аутизм, розповісти про дітей з аутизмом хоча б одній людині, одягти  щось голубого кольору, зробити фото в голубому коляру і розмістити на своїй сторінці в соц.мережі, підсвітити фото профіля голубим, підтримати організації, які допомогають дітям з аутизмом. Щоб продовжити струмочок інформації, і щоб якомога більше людей дізналися про аутизм і цих особливих, загадкових, щирих, добрих дітей, дітей з аутизмом.

ticket_back

Детальніше про захід http://iasp.org.ua/football/

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати