Назад
“Музика, що зцілює” від Євгена Хмари

3 грудня 2018 року, до Міжнародного дня людей з інвалідністю, у Київському палаці дітей та юнацтва відбувся благодійний концерт «Музика, що зцілює». Неймовірний вечір подарував талановитий український композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара у супроводі квартету BLACK TIE. Захід зібрав близько 600 гостей, та кожен присутній отримав смачні подарунки від Посольства Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні. 

«Цей концерт дуже особливий для мене, його ідея прийшла давно – я отримував багато листів від людей з різних країн, які писали що моя музика має цілющий ефект. Всі композиції, які я написав, ідуть від серця і люди це відчівають. Музика – це дуже велика сила, вона може давати надію і лікувати душу. Я дуже щасливий, що можу це робити», – розповів Євген Хмара.

Музика геніального піаніста захопила глядачів у подорож в часі та просторі. Спільно з віртуозним виконавцем на сцені, люди в залі строрювали власні неповторні музичні композиції.

«Своєю унікальною музикою Євген Хмара звертається до людей, його мелодії мають енергію, що здатна зцілювати душу. Вже третій рік поспіль ми разом організовуємо заходи з музичної терапії для дітей з особливими потребами», – зазначила Євгенія Тимошенко, президент Асоціації CHILD.UA. «Але мета цього заходу не лише музична терапія, а й привернення уваги суспільства до питаннь людей з інвалідністю, їх повноцінної інтеграції в суспільство», – додала вона.

Всі учасники заходу отримали не тільки незабутні враження від концерту, а й приємні подарунки від Посольства Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні. 

«Посольство Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні підтримує благодійні проекти для дітей та сімей, які потребують допомоги, зокрема для людей з інвалідністю» – зазначив начальник Фінансового, Адміністративного, Консульського та Відділу у Справах Громадян ОАЄ пан Абдула Аль-Сувейді. Він додав, що вже більше року Посольство направляє допомогу від Еміратських Благодійних організацій таких як “Благодійна Організація Мухаммада Бін Рашида Аль Мактума”, “Благодійний Будинок Шарджа”, “Червоний Півмісяць” і ряду інших для підтримки малозабезпечених сімей в Україні.

Окрема вдячність всім волонтерам, та нашим постійним партнерам: Київському Палацу дітей та юнацтва, та мережі музичних магазинів In-Jazz та YAMAHA.

Довідково

Євген Хмара – український композитор, піаніст-віртуоз, володар Голлівудської премії імпровізаторів, Президентської премії за досягнення у музичній сфері та престижного Міжнародного статусу Yamaha Artist разом з такими відомими виконавцями як: James Blunt, Elton John, Paul McCartney, Stevie Wonder та іншими музичними геніями сучасності. Євген підтримує благодійні та соціальні проекти, а також культурний розвиток талановитої молоді.

Асоціація CHILD.UA – об’єднання міжнародних та всеукраїнських громадських організацій, які допомагають дітям соціально незахищених категорій. Волонтери організації працюють понад 20 років, за цей час допомогою охоплено близько 100 000 дітей.

SEL00160  SEL00183  SEL09916

20181203195635_IMG_2763  20181203212452_IMG_3016  20181203210147_IMG_2889

Фото заходу дивіться ТУТ або на нашому Fb  

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати