Назад
Ефір на телеканалі “Соціальна країна”

12 травня Президент Міжнародної громадської організації “Назустріч мрії” Ірина Волгіна та голова журі Х Міжнародного благодійного фестивалю “Назустріч мрії” Андріс Капіньш відвідали телеканал “Соціальна країна”, де розповіли про підготовку до ювілейного фестивалю.

Як зазначили гості під час програми “Відкрита студія”, основна мета фестивалю – створення гідної платформи для розвитку дитячої творчості, виховання естетичного смаку та духовний розвиток особистості. Розвиток творчості, за словами Ірини Волгіної, – дієвий спосіб соціальної реабілітації дітей, котрі виховувались у закладах на кшталт дитячих будинків, інтернатів, чи які пережили значний стрес.

Цього року у конкурсній частині, яка пройде 20 та 21 травня, візьмуть участь 300 дітей з України та Білорусі. А головою журі було обрано постійного члена журі попередніх років – Андріса Капіньша. До речі, заради фестивалю Андріс відмовився від участі в інших проектах! Окрім цього, Андріс підтримує учасників фестивалю, намагаючись всіляко допомогти влаштувати життя та знайти місце роботи. Так, одному з учасників фестивалю “Назустріч мрії” пощастило за підтримки Андріса Капіньша реалізувати себе у студії “Todes”.

За словами організаторів, окрім конкурсної частини, під час Гала-концерту 22 травня на гостей чекає Лего-містечко, казкова фото-зона, дитяча анімація, аквагрим. Вхід за запрошеннями, які можна придбати за благодійний внесок від 50 гривень. Всі виручені кошти підуть на оздоровлення дітей.

Головними призами Х фестивалю стануть путівка на фестиваль у Болгарію “Слов’янський вінець” та путівка на море в Одесу на 13 днів.

Дякуємо каналу “Соціальна країна” та ведучому Владу Волошину за можливість прийти до студії та поспілкуватись про фестиваль!

Замовити запрошення можна на сайті iasp.org.ua/dream

 

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати