Назад
У Києві відбувся благодійний ярмарок «БЛАГОтвори»

Асоціація МВГО «Соціальний захист» на чолі з Євгенією Тимошенко об’єднала 20 благодійних та громадських організацій, зірок і бізнес заради благої мети: щоб жодна дитина не залишилась без уваги та подарунку на Різдвяні Свята.

10—11 грудня 2016 року в ТРЦ «КАРАВАН» проходив благодійний різдвяний ярмарок «БЛАГОтвори». Кияни та гості міста мали змогу не тільки купити різдвяні сувеніри, а й долучитися до цікавих майстер-класів від кулінарної школи Kartata Potata, авторської школи стилю та макіяжу Наталії НайдиFace art, ArtФАБРИКИ, LoraShen, МБФ «Життя з надлишком», Юнікід Центр Інтелектуального Розвитку, kreativ studio: пекли імбирне печиво, складали лего, робили аква-грим, ліпили і розмальовували новорічні іграшки. Працювала казкова фото-зона з Дідом Морозом та Снігуронькою. Гостей, особливо найменших, розважали аніматори компанії S.A.L.-show. Кожен бажаючий міг взяти участь у розіграші зіркових лотів та стати власником призів від партнерів та зірок шоу-бізнесу.

Виручені з ярмарку кошти, підуть на новорічні подарунки для дітей соціально незахищених категорій (діти-сироти, діти з вадами, онкохворі діти, діти-переселенці із зони АТО).

11 грудня в рамках ярмарку «БЛАГОтвори» відбувся святковий концерт за участю українських зірок: Світлана Тарабарова, Марта Адамчук, Серго Чантурія, Софія Тарасова, Вокальна студія «Елегія», колективи «Paradiz», Д.Е.Т.К.И (OPEN ART STUDIO), «DSIDE BAND», «BIG BOSS», «Клей», Балета «ТODES KYIV», цирк «Кобзов». Ведучим заходу виступив Макс Неліпа.

Асоціація МВГО «Соціальний захист» та Євгенія Тимошенко особисто висловлюють щиру подяку всім партнерам, які брали участь у марафоні добрих справ «БЛАГОтвори»:

   Головному партнеру — ТРЦ «Караван»

Фото із заходу ТУТ

Разом ми змінюємо життя дітей на краще!
Підтримати